Radio Podcast

Læs mere om faget herunder

Sceneproduktion
Eleverne får nye oplevelser på efterskole

Tre produktioner med dit linjefag

I løbet af et år på Efterskolen for Scenekunst vil du være med i fire store sceneproduktioner – foruden en række mindre.

De første tre produktioner er nogle, du kommer til at deltage i med udgangspunkt i dit linjefag. Typisk vil to af produktionerne være fælles for hele skolen, så teater, musik og dans altså arbejder sammen om en fælles forestilling. Den sidste af de tre er på dit linjefag.

Ved at være med i disse forestillinger og produktioner lærer du en masse om teater, musik og dans. Du lærer en masse om at stå på en scene. Du lærer en masse om det praktiske omkring en produktion – og du lærer en masse om kreative processer.

Hvis du har en særlig interesse for det, vil du i forbindelse med produktioner kunne få lov til at være en del af holdet omkring det tekniske, så du er med til at lave lys og lys til forestillingerne.

Årsopgaven!

Den fjerde produktion er årsopgaven. Her skal du og en gruppe elever lave jeres egen forestilling, hvor I skal bruge alt det, I har lært, til at lave en forestilling, som vises til PROJECTUM. Lærerne fungerer som jeres vejledere, men I skal udvikle og producere det hele selv. Det er en vildt spændende oplevelse!

Sceneteknik

Hvis du interesserer dig for lys, lyd og andre scenetekniske udfordringer, har du rig mulighed for at udleve denne interesse på Efterskolen for Scenekunst. Uanset om du har prøvet det før, er det en mulighed for, enhver, der har lyst. Hvert år er der elever, der arbejder med den scenetekniske side af produktionerne. Der ud over har man mulighed for at arbejde med de mange koncerter og gæster udefra. Du får lov at møde artister og kunstnere og være en del af produktionen.

Skolen råder over en stor profesionel udstyret teater/koncertsal med alle muligheder i forhold til teater-, musik- og danseproduktioner.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne