UDLEV DINE
FILMDRØMME

Filmlinjen

Her arbejder du med at skabe film

Har du altid syntes, at det er sjovt at lave små film med din Mobil? Eller har du allerede selv det fede kamera og laver film på film til nettet? På linjefaget Film er der plads til alle uanset forkundskaber. Du får en fantastisk mulighed for at lege og arbejde med fim sammen med dine kammerater.

Du skal først og fremmest lære igennem det at producere film. Det kan være kortfilm, animation, musikvideoer, kunstfilm, dansefilm mv.Der er også plads til dine ideer og interesser. Hos os er Film et kunstnerisk skabende fag.

For at kunne lave film med bid og mening, må du lære noget om at fortælle historier. Du må også lære noget om, hvordan du skaber biller og hvordan billeder skaber betydning og mening hos modtageren. Og så skal du lære noget om teknik – og du skal lege og eksperimentere dig til en masse viden om “hvordan man gør”.

Du samarbejder med de øvrige linjefag (teater, musik og dans) og kan således både komme til at producere ting sammen med dansere, musikere og skuespillere. Og så kommer du til at producere og afvikle indhold til vores fælles sceneproduktioner.

Det er sjovt at arbejde med film på Efterskolen for Scenekunst, og du skal være rigtig velkommen til at være med.

Du har dit linjefag ni lektioner om ugen ud over de godt seks hele uger hen over året, hvor vi rydder skemaet og arbejder fuld tid med produktioner.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne