ANDRE SCENEFAG

Bliv klogere på hvilke scenefag vi ellers tilbyder

Vi har kor på efterskolen
Vi har også kor på vores efterskole

KOR

Sammen med alle de andre elever, deltager du i skolens fælleskor. Du oplever fælleskabet i et stort kor og trykker den af overfor et publikum. De arbejder både med nyere og ældre korværker, med a capella sang og med rytmegruppe.

Alle kan være med. Også dig, der aldrig har sunget i kor før. Du har kor en time om ugen.

Vi elsker musik - det gælder både at høre og spille det.

SOLOUNDERVISNING

På Efterskolen for Scenekunst kan du, mod betaling, vælge individuel instrumentalundervisning. Tilbuddet er for alle –  både teater-, danse- og musikelever.

Vi tilbyder undervisning i guitar, bas, trommer, klaver og sang. Har du særlige ønsker, vi vil se, om vi kan opfylde dit ønske.

Instrumentalundervisning er for dig, som har øvet i mange år, men også for dig, der er nybegynder. Tilbuddet ligger ud over det almindelige efterskoletilbud, og prisniveauet svarer til den kommunale musikskoles. Undervisningen skal betales to gange årligt.  Eksterne lærer står for undervisningen. Hovedparten er uddannet fra konservatoriet.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne