SÅDAN BOR VI

Dan dig et overblik over indretningen på EFS

Teater på efterskole
Eleverne får nye oplevelser på efterskole

Sådan bor vi

Efterskolen for Scenekunst ligger i den lille hyggelige stationsby Malling syd for Aarhus – ved banestrækningen Odder-Århus-Grenå. Udover gode togforbindelser går der flere gange i timen busser til Aarhus og Odder. Malling har flere gode butikker, og byen huser også en berømt og moderne biograf, der til fulde matcher landets store biografer. I frisk cykelafstand fra efterskolen finder du en af Østjyllands bedste badestrande, og ikke langt derfra ligger Norsminde med en idyllisk, lille havn.

Gammelt hus – moderne indretning

Efterskolen for Scenekunst er omgivet af en stor park med plads til sjov, leg og hygge. De ældste af skolens bygninger er fra 1889 og var oprindelig en landbrugsskole. Efterskolen for Scenekunst købte bygningerne i 2012. Skolen har en række super gode faciliteter, der skaber grobund for kreativitet og læring:

  • musiklokaler
  • studie til indspilning af din egen musik
  • dansesal med spejlvæg
  • teatersal med masser af lys
  • kreativt værksted med plads til kostumedesign, maleri etc.

Efterskolen har også gode klasseværelser til den boglige undervisning.

Desuden har skolen en række fælles opholdsrum med poolbord og diverse spil, som du må bruge alt det, du vil. Alle elever bor på to-, tre- eller firemandsværelser, som du selv har stor indflydelse på at gøre personlig.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne