PÅ TUR MED EFTERSKOLEN

Du kommer på mange ture i løbet af skoleåret

På tur med efterskolen
På tur med efterskolen

Udenlandstur

Hvert år tager vi med skolen på udlandstur. Målet med turen er at udvide vores kulturelle og samfundsmæssige horisont. Vi tager til en storby, der har noget at byde på i forhold til teater, musik og dans, såvel som samfundsmæssigt og historisk.

En udlandstur med efterskolen er noget helt andet end en ferietur med dine forældre. Vi rejser mange sammen, og det er en helt særlig oplevelse. Du vil opleve ting med din kontaktgruppe, andre ting med dit linjefag og endeligt får I lov til i små grupper at udforske byen på egen hånd. Glæd dig! Det er helt fantastisk at rejse med sine efterskolekammerater.

På Danmarksturné

Hvert år tager vi på turné med en af de fælles forestillinger. Vi tager afsted hele skolen. Vi pakker to lastbiler og en bus og drager hele landet rundt med vores forestilling. Vi besøger friskoler, folkeskoler og efterskoler. Vi skal stille op og piller ned, vi skal gøre klar scene og vi skal spille forestillinger. Og så skal vi overnatte på andre skoler – og spise deres mad. Det er sjovt, spændende og hårdt, men det er en kæmpe oplevelse!

Friluftsture

Hvert år tilbyder vi et par friluftsture nogle weekender. Deltagelse på turene er frivillig, og det er ofte omkring halvdelen af skolens elever, der vælger at tage med på turene. Det er hyggeligt og sjovt at vandre i naturen, bo i shelter og lave mad over bål mv. Man behøver ikke have den store spejderuddannelse for at vælge at tage med på turene. Turene er for alle, der bare synes det er rart at være ude i det fri!

Teater på efterskole

Teaterture, museumsture og meget mere…

Vi bor, som du ved i Aahus kommune og vi kan på en halv time stå i Aarhus centrum. Dette benytter vi os ofte af. Vi er således ganske tit på tur til Aarhus for at gå i teateret eller se en danseforestilling. Vi har et tæt samarbejde med en række af teatrene i Aarhus, Aarhus Teater, Filuren, Bora Bora m.fl., og det sker ofte, at vi bliver inviteret eller får et særligt godt tilbud. Således har vi flere gange været prøvepublikum på endnu ikke færdige forestillinger på både Aarhus Teater og Svalegangen. Det er meget spændende.

Vi tager også med mellemrum på AROS eller et af de andre museer og ser en udstilling. I det hele taget benytter vi os af de mange muligheder, der er i Aarhus.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne