KONCERTER OG ARRANGEMENETR

En efterskole med fokus på scenekunsten

Vi afholder masser af koncerter og arrangementer
Musik på efterskole er en special oplevelse

Offentlige koncerter

På Efterskolen afholder vi en lang række koncerter og arrangementer. Hvert år har vi på den måde tre-fire offentlige koncerter med kunstnere udefra. Til disse koncerter er der billetsalg, men du er som elev altid med.

Kunstnere vi har haft besøg af, har f.eks. været: Peter AG Solo, Poul Dissing, Marie Frank, Mike Andersen Band, Aarhus Jazz Orchestra m. Master Fatman, Alberte Winding og mange andre.

Interne koncerter

I øvrigt har vi interne koncerter bare for eleverne. Det kan være i forbindelse med det samarbejde, vi har med ROSA (Dansk Rock Samråd), som hvert år sender orkestre på tur rundt på en række efterskoler. Her har vi haft besøg af spændende orkestre som f.eks. Dance With Dirt, Turbo Child, MC Hansen og mange flere. Og så har vi ofte blot besøg af spændende navne inden for alt fra Jazz til electronica som vi invitere til at komme forbi skolen. Vi har haft besøg af Morten Haugshøjs Kvartet, Spejderrobot og alt muligt andet.

Se hele vores kalender her.

Oplev scenekunst med eleverne

Andre arrangementer

I øvrigt lægger vi ofte hus til, når andre højskoler og efterskoler er på turnéer. Det er sjovt at se andre, der ligesom os interesserer sig for scenekunst.

Endeligt har vi nogle gange kunstnere på besøg i længere tid. Således har flere orkestre og et par teatre valgt at henlægge et intenst øveforløb til skolen, så de på den måde er på skolen i måske det meste af en uge. Det er spændende at følge arbejde, og man kan som elev ofte få lov at fungere som prøvepublikum.

Således sker der rigtig meget på skolen. Men der er dog også tid til at hygge sig med sine kammerater – og selv lave sine egne produktioner eller fritidsbands og spille for kammeraterne.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne