HER ER GODT AT VÆRE

Få et indblik i hverdagen på Efterskolen for Scenekunst

Hverdag

På efterskolen bor du sammen med dine kammerater, og I skal sammen finde ud af dagligdagen. Alle skal tage hensyn, så der er plads til at være forskellige – sammen. På en efterskole er dine nye venner og fællesskabet meget vigtigt. Og det er helt centralt at være en god kammerat, så alle kan føle sig trygge og accepteret og blive en del af efterskolens fællesskab. Vi hjælper jer med at finde hinanden – både som værelseskammerater og i det store fællesskab. I løbet af et år på efterskole bliver du rigtig god til at have mange venner omkring dig. Du får sandsynligvis venner for livet.

Teater på efterskole

"Skolen har alt det man har brug for. Der er et mega godt fællesskab, fordi skolen ikke er så stor, så man når at lære alle at kende."

- Naja

Kontaktgruppe

Du bliver en del af en kontaktgruppe sammen med ti-elleve kammerater og en lærer. I kommer til at lære hinanden rigtig godt at kende. I løbet af året vil I være en del sammen og hjælpe hinanden med at løse en række små opgaver. Din kontaktlærer er kontaktperson til din familie derhjemme. En gang om ugen holder vi møde, hvor vi bl.a. taler om, hvad der rører sig på skolen.

Udover opgaver som f.eks. rengøring, kan det også være, I skal arrangere udflugter eller aktiviteter på skolen. I er selv med til at skabe og udvikle det fællesskab, vi har på skolen. Alle har et ansvar.

 

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne