DER ER OGSÅ TID TIL FRITID

Få et indblik i hvordan du kan bruge din fritid på EFS

Fritid på Efterskolen for Scenekunst
Fritid på Efterskolen for Scenekunst

Fritiden

Samværet i fritiden er på mange måder det særlige ved at gå på efterskole. Du indgår i et unikt og tæt fællesskab, der beriger dig både socialt og personligt.

Du kan deltage i forskellige arrangementer på efterskolen både i hverdagen og i weekenderne. Det kan være koncerter, teaterforestillinger, foredrag eller caféaftener. Skolens faciliteter er selvfølgelig åbne, og dem skal du endelig bruge løs af. Men det kan også være, at du fristes til en tur i nærbiografens mørke for at nyde en film. Eller måske snupper du en kort togtur til Aarhus for at gå på café eller cykler til den skønne badestrand ved Ajstrup.

Du har mange muligheder for at bruge din fritid sjovt og aktivt.

Samvær

Samværet på Efterskolen for Scenekunst er præget af mangfoldighed og helhed. Det er vigtigt, at du er den, du er – samtidig med, at du har blik for helheden og fællesskabets behov. Det er netop det, der er en af efterskolens store styrker.

Vi regner med, at du har en positiv indstilling til undervisningen og bidrager til at skabe et spændende studiemiljø.

 

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne