Medarbejdere

Vis alle
  • Vis alle
  • Time- og gæstelærere
  • Ledelse
  • Lærere
  • Teknisk / administrativt personale

Heine Boe

Forstander
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og Go' Weekend. CV: Født i 1970, Cand.phil. i filosofi fra Aarhus Universitet, 1996, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU, 2003. Tidligere efterskolelærer, viceforstander og forstander. Medlem af Efterskoleforeningens styrelse fra 2003-2007. Medforfatter til en række bøger om efterskolepædagogik mv. Aktiv musiker gennem 35 år i forskellige sammenhænge: Pop, rock, jazz, kor og teater.

Anders Iburg Andersen

Forstander
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og underviser i medborgerskab. CV: Født i 1959, Uddannet fra Peter Sabro Seminariet i Aarhus, 1986, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU 2003. 25 års erfaring som efterskolelærer specielt med ansvar for teater og drama og har i forbindelse med det skrevet omkring 80 teaterforestillinger. Medforfatter til debatbogen Efterskoleveje, som udkom i 2003. Tidligere medlem af fagbladet Efterskolens baggrundsgruppe. Initiativtager til Efterskolen for Scenekunst.

Anders Filtenborg Spliid

Underviser
Underviser i matematik, fysik/kemi, biologi, geografi og medborgerskab samt performance og bevægelse. Ansvarlig for teaterlys og -teknik. CV: Født i 1974, uddannet fra Århus Dag- og Aftenseminarium, 2004, med linjefag i matematik, fysik/kemi, geografi og sløjd. Efterskolelærer siden 2004. Arbejdet med teaterlys siden 1994. Fotograf gennem 18 år.

Andreas Nørgaard Ettrup

Underviser
Underviser i linjefaget film og i halvårsfag CV: Født i 2000, Student fra HF Stage 2020. Medejer af Ettrup Film.

Anne Sophie Westh

Underviser
Underviser i tysk og dansk. CV: Født i 1978, uddannet Lærer fra Aarhus Dag- og Aftenseminarium. Ansat som fremmedsprogskonsulet på CFU VIA-UC. Tidligere fagkonsulet i Tysk i UVM. Tidligere lærer på Haldum-Hinnerup Skolen.

Dan Søndergaard

Underviser
Underviser i linjefaget musik, kor, engelsk og medborgerskab. CV: Født i 1973, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (AM), 2007, hovedfag i korledelse, sammenspil og elementær musikopdragelse, specialefag: rytmisk klaver. Efterskolelærer gennem mange år. Aktiv musiker i en række orkestre.

Fia Maria Hjortshøj Iversen

Underviser
Underviser i linjefaget teater, dansk og medborgerskab. CV: Født i 1978, uddannet lærer fra Blågård Lærerseminarium, 2005, med linjefag i dansk, engelsk, billedkunst og idræt. Pædagogisk Diplomuddannelse i Drama, 2009. Instruktørkurser i Danmark og udlandet: Shakespeare, Stanislavskij, Chekow mv. Efterskolelærer siden 2005. Diverse instruktøropgaver.

Frederik Astorp

Underviser
Underviser i linjefaget teater, dansk og matematik CV: Født i 1989, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og filosofi fra Aarhus Universitet, 2017.

Jeppe Due

Underviser
Underviser i linjefaget teater og i halvårsfag CV: Født i 1986, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og journalistisk formidling fra Aarhus Universitet, 2013. Tidligere efterskolelærer på Vostrup Efterskole fra 2013-2016.

Mette Thorndahl

Underviser
Underviser i linjefaget musik, performance og bevægelse, kor, dansk og matematik. CV: Født i 1982, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (RMB), 2011, hovedfag i sang og SDS (Sang, Dans og Spil). Uddannet lærer fra Aarhus Lærerseminarium, 2008, med linjefag i dansk, matematik, musik og idræt. Erfaring som efterskolelærer og højskolelærer. Aktiv musiker og sanger.

Jarl Strømfeldt

Instrumentallærer
Instrumentallærer i Guitar og Bas

Kirstine Birk

Instrumentallærer
Instrumentallærer i sang. Har endvidere aftentilsyn mv. på skolen. CV: Født i 1972. Uddannet i rytmisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium, 2000. I øvrigt musiklærer på Forældreskolen i Aarhus samt på Det Benhårde Kursus. Aktiv musiker, sanger og sangskriver.

Olivia Vestergaard Jørgensen

Timelærer
Timelærer på danselinjen. Har endvidere aftentilsyn mv. på skolen. CV: Født i 1995. Danser, koreograf og danselærer. Uddannet Fra VIA University Collage Læreruddannelsen i Aarhus, 2021.

Philippa Lund Frederiksen

Timelærer
Timelærer på danselinjen. Har endvidere aftentilsyn mv. på skolen. CV: Født i 1996. Danser, koreograf og danselærer. Læser psykologi på Aarhus Universitet.

Marc Thierry Deleuran

Instrumentallærer
Instrumentallærer i trommer CV: Født i 1973, aktiv musiker gennem en halv menneskealder.

Kim Mørk Johannesen

Pedel
Ansvarlig for skolens bygninger. CV: Født i 1960. Tømrer. Tidligere håndværkmester.

Lotte Brink Gregersen

Køkkenleder
Leder skolens køkken. Fremstiller den sunde, velsmagende og varierede kost, som skolens elever og gæster kan nyde. CV: Født i 1961.

Birgitte Kristine Nielsen

Køkkenassistent
Fremstiller den sunde, velsmagende og varierede kost, som skolens elever og gæster kan nyde. CV: Født i 1961.

Pia Grønlund Andersen

Bogholder og sekretær
Står for skolens bogholderi, elevadministration mv. Tager sig af alle henvendelser til skolen og har i øvrigt daglig kontakt med skolens elever. CV: Født i 1960. Uddannet kontorassistent. Mange års erfaring fra både det private erhvervsliv og fra skoleverdenen.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne