25. marts 2022

Sangtime for Ukraine

Søndag d.27/3, 2022 kl.16.00 i Æsken / Livestreames på YouTube

 

Landet over holder efterskolerne i dagene omkring d.27/3 en lang række arrangementer for at samle penge ind til Ukraine. Alt kan følges på de sociale medier under hashtagget #efterskolerneforukraine.

 

Sangtime i Æsken – Kom og vær med!

På Efterskolen for Scenekunst afholder vi en sangtime søndag d.27/3 kl.16.00 i Æsken. Der er gratis adgang for alle, – og der er kaffe til alle, der kommer og deltager. Dørene åbnes kl.15.30, hvor kaffen vil stå klar.

Tilmelding til fysisk deltagelse på Efterskolen er nødvendig til info@efterskolenforscenekunst.dk.

 

Sangtimen livestreames – Syng med hjemmefra

Sangtimen livestreames i øvrigt på følgende link, så alle kan være med også hjemmefra: https://www.youtube.com/watch?v=7nEcug8shkg, ligesom sangtimen vises på TVAarhus.

 

Indsamling – doner til Røde Kors’ arbejde i Ukraine

I stedet for at betale for entre og kaffe kan man betale et beløb til Efterskolernes samlede Ukraine-indsamling på følgende mobilpay-nummer: 602680.

Man kan også betale, hvis man deltager hjemmefra sofaen. Man kan også bare donere, fordi man gerne vil støtte den gode sag. Mobilpay-nummeret er åbent allerede nu.

Man kan løbende følge med i indsamlingen på Røde Kors’ hjemmeside: https://www.rodekors.dk/efterskolerne

 

Syng med, når vi holder sangtime for Ukraine og lad os få rejst nogle midler til at hjælpe børn og unge i det krigshærgede land!

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne