03. november 2021

Mezzoforte

 

Onsdag d.3/11, 2021 på Efterskolen for Scenekunst

 

Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og var det første band fra Island der turnerede internationalt med stor succes! Mezzoforte viste verden hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skal lyde, og det har de gjort lige siden! Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer!

Eythor, Fridrik, Johann og Gulli udgør den oprindelige kerne i bandet, og de var i deres midt 20’er da de formede bandet i 1977. Kemien var der med det samme og jazz / rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år, og spillede derfor bl.a. to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017. Det var Steinar Berg der tidligt så potentialet i bandet. Det tog fire albums at få hul igennem til hitlisterne, og med albummet Surprise Surprise fra 1982 ramte Mezzoforte både hitlister og diskotekernes dansegulve med ’Garden Party’ der i øvrigt blev arrangeret af Chris Cameron.

Mezzoforte nåede en 17. plads på pop-hitlisten, hvilket er enestående for et instrumentalnummer! Nu planlagde bandet en international strategi i samarbejde med pladeselskabet, som bl.a. resulterede i heftig turnevirksomhed, der indeholdt alt fra skrigende fans i Japan til et hav af festivaljobs med så prominente navne som Spyro Gyra, Steps Ahead og Passport som support.

Sidenhen har Mezzoforte samarbejdet med en imponerende liste af musikere.
Og det giver ikke mening at tale om reunion, for Mezzoforte blev bygget til at holde fra starten af!

Drengene fra Island leverer altid energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med deres velkendte melodiske temaer, og Mezzoforte er således den lækre lyd af sportslørdag bare live, tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde!

Funk / jazz festen er tilbage!

 

Koncerten gennemføres i overensstemmelse med gældende Corona-restriktioner. Hvis kommende Corona-restriktioner gør, at koncerten ikke kan gennemføres på dagen, vil der blive fundet ny koncertdato, hvortil billetten gælder – ligesom billetten kan refunderes. – Se mere nedenfor.

 

Info om koncerten:

Onsdag d. 3/11, 2021. Entre 375,- inkl.gebyr.

Køb billetter på ticketmaster.dk

Koncerten afvikles i Æsken på Efterskolen for Scenekunst, Starupvej 20, 8340 Malling.

Dørene åbnes 19.00 – koncerten starter kl. 19.30

 

Koncerten gennemføres under særlige corona-vilkår

Coronabestemmelserne i forhold til kulturarrangementer muliggør gennemførelse som planlagt, da der er tale om et siddende arrangement med færre end 500 deltagere.

Dog beder vi alle deltagere være opmærksomme på følgende:

  • Ved ankomsten kan der være kødannelse. Vi beder om, at man danner kø ned langs Æsken (vores store teater- og koncertsal) med en meters afstand til næste gruppe.
  • Ved indgang og gang fra Æsken skal der bæres mundbind. Når man er på sin plads, kan man tage sit mundbind af.
  • Der er opstillet håndsprit ved indgangen til Æsken. Man bedes benytte dette.
  • Der skal fremvises gyldigt Corona-pas
  • For at sikre afstand mellem de grupper, man ankommer i, bedes man sætte sig sammen med dem, man er kommet sammen med og med en stols mellemrum til næste gruppe. Der vil personale til at hjælpe med dette.
  • Ønsker man at gå i baren, skal man anvende mundbind.
  • Har man symptomer på Covid-19, skal man blive hjemme.

Med disse forholdregler overholder vi retningslinjerne, og vi kan trygt se frem til en dejlig aften i selskab med Mezzoforte.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne