27. september 2020

Kom til Efterskolernes Dag søndag d.27.sep. kl.13-17

 

Kom til Efterskolernes Dag søndag d.27.sep. kl.13-17.

Kom og oplev fællesskabet på efterskolen.
Se eleverne optræde i Æsken og oplev vores fantastiske faciliteter – og vores søde elever – i teater, musik, dans og film.
Få en rundvisning og en kop kaffe og en snak med os om, hvordan det er at være elev på Efterskolen for Scenekunst.

 

PROGRAM:

Programmet starter hver time kl.13.00, 14.00, 15.00 og 16.00.
Her samles vi i Æsken, hvor eleverne optræder. Herefter kommer man på rundvisning, hvorefter der er en kop kaffe og mulighed for en kort samtale.

 

TILMELDING NØDVENDIG
Af hensyn til sikker afvikling i forhold til Corona/Covid-19 er det nødvendigt med en tilmelding. Dette sker efter anbefaling fra sundhedsmyndighederne og Efterskoleforeningen og sker, så eventuel smitteopsporing er mulig.

Vi beder om, at man ankommer på det tidspunkt, man tilmelder sig – og gerne 10 minutter før.

Vi beder endvidere om, at man kun kommer to voksne sammen med den interesserede elev.

Vi forbeholder i øvrigt dagen til elever og forældre, der er interesserede i at se skolen med henblik på at afgøre, om Efterskolen for Scenekunst er noget for dem.

Vil vil gennem besøget sikre, at almindelige retningslinjer for at undgå smittespredning vil blive overholdt, – herunder at vi sikrer afstand samt adgangen til håndsprit.

Har man symptomer på Covid-19, skal man selvsagt ikke komme til Efterskolernes Dag.

Vi ved af erfaring, at mange vil vælge at komme på skolen fra dagens start kl.13.00. Har man derfor mulighed for at planlægge sit besøg til kl.14.00, 15.00 eller 16.00, kan man med fordel gøre dette. Ved disse starttidspunkter er der typisk lidt bedre plads, og vi kan få dagen til at glide uden for meget kødannelse.

Tilmelding til Efterskolernes Dag sker på skemaet nedenfor: Tilmelding til Efterskolernes Dag søndag 27/9, 2020.

 

Spring køen over og book din egen samtale allerede nu:

Vi gør  opmærksom på muligheden for at bestille besøg på skolen med rundvisning og grundig samtale på et tidspunkt en hvilken som helst dag, der måtte passe jer. Her vil to elever vise jer rundt, og der vil herefter være kaffe og samtale med enten en af skolens forstandere eller en lærer på skolen. Selvom man kommer til Efterskolernes Dag, vil vi gerne have, at I kommer til en sådan samtale. I kan derfor vælge at book en sådan samtale allerede nu – og overveje, om I så springer Efterskolernes Dag over i år.

Er I interesserede i denne mulighed, så klik på det nederste af de to skemaer: Besøg os

Tilmelding til Efterskolernes Dag søndag d.27/9, 2020

Udfyld dette skema, hvis du gerne vil besøge os på Efterskolernes Dag.

Husk at vælge tidspunkt for besøg.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne