Kalender og nyheder

Hold dig opdateret omkring vores kommende arrangementer og læs om det, der er tidligere er foregået på skolen.

EfterskoleCamp Efterår 2019

26/10/2019 - 27/10/2019
Kom på EfterskoleCamp d.26.-27. oktober på Efterskolen for Scenekunst. Du kommer til at opleve efterskolefællesskabet, arbejde med teater, musik, dans eller film. Hygge dig med de andre camp'ere og lave fællesaktiviteter.

Efterskolernes Dag 2019

29/09/2019
Kom til Efterskolernes Dag søndag d.29.sep. kl.13-17.
Kom og oplev fællesskabet på efterskolen.
Oplev eleverne i teater, musik, dans og film.
Prøv at være med i forskellige scenekunstneriske og efterskolemæssige aktiviteter.
Få en spændende dag på Efterskolen for Scenekunst.

Tale ved ankomsten 2019

11/08/2019
“Vi skal være venner for altid, ikke også, Plys?” spurgte Grisling. “Endnu længere end det,” svarede Peter Plys.
På en smuk sommerdag, søndag d.11/8, 2019, var der ankomstdag for elevholdet 2019/2020 på Efterskolen for Scenekunst. Det er skolens ottende hold, der dermed indtog skolen. En forrygende dag, hvor eleverne endeligt fik mødt hinanden. Der blev taget imod med tale og fællessang i Æsken - og med møder i kontaktgrupperne. Forstander Heine Boe talte med udgangspunkt i historierne om Peter Plys!   Læs hele talen her.

Afslutningstale 2019

29/06/2019
"Livet er smalt og højt"
Lørdag d.29/6, 2019, sluttede skoleåret 18/19 på Efterskolen for Scenekunst. Dagen blev festligholdt med en højtidelig afslutning med fællessang, tale, overrækkelse af afgangsbeviser og vemodig afsked omkring skolens imponerende store lindetræ. Forstander Heine Boe talte med udgangspunkt i Benny Andersens digt "Livet er smalt og højt". Læs hele talen her.

Tale ved Grundlovsdag 2019

05/06/2019
"I stedet for at bygge mure, skal vi forsøge at åbne døre og rive mure ned. Det gør vi, når vi tør møde det, der er anderledes - og måske tilmed bliver klogere gennem mødet."
  Hvert år holdes der grundlovsdagsarrangementer overalt i Danmark. På Efterskolen for Scenekunst blev dagen sat i gang med en politisk salon ved forstander Heine Boe med samtale og spørgsmål til grundloven, det politiske liv og valgkampen. Forud var gået en introduktion til den politiske historie i Danmark gennem de sidste 170 år. Dette var forløbet over de sidste par uger. Spørgelysten var stor og det blev til gode drøftelser om det, der rækker tilbage og det, der rækker frem.   Forstander Heine Boe var i år endvidere inviteret til at holde tale ved grundlovsarrangementet i Norsminde. Talen var med udgangspunkt i "Muren om Asgård". Læs hele talen her.

Sebastian Solo

04/06/2019
Tirsdag d.4.juni 2019 byder Efterskolen for Scenekunst til koncert med Sebastian. Sebastian kræver ingen særlig introduktion og en aften i hans selskab er en rejse gennem et livsværk af sange, vi alle kan synge med på. Tænk på sange som: Når Lyset Bryder Frem, Romeo, Hodja fra Pjort, Du er Ikke Alene, Vårvise, Hvis Du Tror Du er Noget, Nana og mange, mange flere... Kom og oplev en fantastisk aften i selskab med Sebastian. Tirsdag d. 4/6, 2019. Entre 290,- + gebyr i forsalg. Evt. overskydende billetter sælges i døren for kr.310,-.
Køb billetter på ticketmaster.dk

PROJECTUM19

25/05/2019
Kom og oplev PROJECTUM19 lørdag d.25/5 kl.13-18.  
Nutidens unge laver fremtidens scenekunst. TEATER MUSIK DANS FILM Oplev 14 helt nye teater-, musik-, danse- og filmproduktioner. Eleverne har arbejdet med deres egne forestillinger den sidste måned. Kom og oplev teater, musik og dans, sådan som eleverne kan producere det efter et år på Efterskolen for Scenekunst.

Tale ved Ny Elev Dag 2019

04/05/2019
"Mennesket står altså i den opgave - spændt ud mellem guder og jætter, mellem Asgård og Udgård - at agere i spændingen mellem fornuft og lidenskab - hver eneste dag"
Lørdag d. d.4/5, 2019, var der Ny Elev Dag på Efterskolen for Scenekunst. Elevholdet 19/20 besøgte skolen og fik løftet lidt af sløret for, hvad de kan forvente sig af det kommende skoleår. Arrangementet begyndte med fællessang og optræden ved skolens nuværende elevhold. Herefter var der tale ved forstander Heine Boe, inden alle de kommende elever skulle ud og lave forskellige aktiviteter sammen. Forældrene fik en tur rundt på skolen og herefter en god snak om det at være forældre til et barn på efterskole. Forstander Heine Boe talte med udgangspunkt i "Thors rejse til Udgårdsloke". Læs hele talen her.

Indlæs flere nyheder

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne